Bell Schedules

Regular Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:29 AM 89 min
Period 2 9:33 AM 11:02 AM 89 min
Lunch A/Bronc A 11:06 AM 11:36 AM 30 min
Lunch B/Bronc B 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Period 3 12:14 PM 1:43 PM 89 min
Period 4 1:47 PM 3:16 PM 89 min
Club Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:23 AM 83 min
Clubs (Release from Period 1) 9:27 AM 9:47 AM 20 min
Period 2: 9:51 AM 11:14 AM 83 min
Lunch A/Bronc A 11:18 AM 11:48 AM 30 min
Lunch B/Bronc B 11:52 AM 12:22 PM 30 min
Period 3 12:26 PM 1:49 PM 83 min
Period 4 1:53 PM 3:16 PM 83 min
Early Release Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:07 AM 67 min
Period 2 9:11 AM 10:18 AM 67 min
Period 3 10:22 AM 11:29 AM 67 min
Lunch A/Bronc A 11:33 AM 12:03 PM 30 min
Lunch B/Bronc B 12:07 PM 12:37 PM 30 min
Period 4 12:41 PM 1:48 PM 67 min
Testing Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:50 AM 110 min
Period 2 9:54 AM 11:44 AM 110 min
Lunch A/Bronc A 11:48 AM 12:19 PM 31 min
Lunch B/Bronc B 12:23 PM 12:54 PM 31 min
Period 3 12:58 PM 2:02 PM 64 min
Period 4 2:06 PM 3:10 PM 64 min
1/2 Day Assembly (Homecoming)
Description / Section Start Time End Time Length
1st period 8:00 AM 8:46 AM 46 min
2nd period 8:49 AM 9:35 AM 46 min
3rd period 9:38 AM 10:24 AM 46 min
4th period 10:27 AM 11:17 AM 50 min
Bronc Time/release to Assembly 11:20 AM 12:12 PM 52 min
Assembly
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:16 AM 76 min
Period 2 9:20 AM 10:36 AM 76 min
Lunch A/Bronc A 10:40 AM 11:10 AM 30 min
Lunch B/Bronc B 11:14 AM 11:44 AM 30 min
Period 3 11:48 AM 1:04 PM 76 min
Period 4 1:08 PM 2:24 PM 76 min
Assembly 2:28 PM 3:16 PM 48 min
Early Relese Assembly Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 8:54 AM 54 min
Period 2 8:58 AM 9:52 AM 54 min
Period 3 9:56 AM 10:50 AM 54 min
Lunch A/Bronc A 10:54 AM 11:24 AM 30 min
Lunch B/Bronc B 11:28 AM 11:58 AM 30 min
Period 4 12:02 PM 12:56 PM 54 min
Assembly 1:00 PM 1:48 PM 48 min
1/2 Day Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Period 2 9:04 AM 10:04 AM 60 min
Period 3 10:08 AM 11:08 AM 60 min
Period 4 11:12 AM 12:12 PM 60 min
ASVAB Testing Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:40 AM 100 min
Period 2 9:44 AM 11:24 AM 100 min
Lunch A/Bronc A 11:28 AM 11:58 AM 30 min
Lunch B/Bronc B 12:02 PM 12:32 PM 30 min
Period 3 12:36 PM 1:51 PM 75 min
Period 4 1:55 PM 3:10 PM 75 min